Goes zingt Elvis

klik voor vergroting

It’s now or never…

Op zaterdag 5 mei organiseert Lions Club Borsele een benefietdag ten bate van Ride4Kids.
Aanvang van de middag is om 15.00 uur met een Elvis ruilbeurs, Fan’s meeting place, een kraam van de Elvis Presley Society België en echte Elvis Burgers.

De zaal voor de optredens (met groot scherm voor de meezingteksten) gaat open om 19.30 uur.
Het bijwonen van deze meezingavond kost slechts 15 euro.

Kaarten in de voorverkoop en ’s avonds aan de deur bij Café Baarends (Voorstad 17 in Goes) verkrijgbaar. Neem contant geld mee.

The King of Rock and Roll: Elvis Presley

klik voor vergroting

Elvis Aaron Presley (8 jan 1935 – 16 aug 1977 ) geldt als een van de meest significante culturele iconen van de twintigste eeuw. Presley is een van de meest gevierde en invloedrijkste muzikanten van de twintigste eeuw. Commercieel succesvol in vele genres, waaronder pop, blues en gospel, is hij een van de bestverkochte soloartiesten in de geschiedenis van de muziekindustrie met een geschatte verkoop van ongeveer 600 miljoen platen over de hele wereld.

Hij begon zijn muzikale loopbaan in 1954 met That’s Allright in januari 1956 kwam Heartbreak Hotel uit, een Amerikaanse nummer 1-hit. Na een reeks van succesvolle hits werd hij gezien als de vooraanstaande figuur van de rock-‘n-roll mede door zijn energieke interpretaties van liedjes en seksueel provocerende podiumoptredens.

Na veel acteerwerk, zijn militaire dienst en veel platen werk keerde hij – na zeven jaar zonder liveoptredens – in 1968 terug op het podium in de televisiecomebackspecial Elvis. Dit was zijn comeback gevolgd door een lange reeks concerten in Las Vegas en een serie van zeer winstgevende tournees.  Dit comeback optreden van 50 jaar geleden staat centraal op onze Presley-dag waarbij het sluitstuk – het meezingconcert – de klapper vormt.

Kees Dorleijn
Dax Hovius

Na een middag van ontmoeten, ruilen van artikelen, Elvis-burgers eten, optredens, snuffelen in souvenirs en natuurlijk muziek gaat om 19.30 uur de zaal open.
De (betalende) bezoekers kunnen dan genieten van optredens van Dax Hovius (het 12 jarig zangtalent uit Kapelle, vinyl-DJ Kees Dorleijn en natuurlijk Gino Buysrogge. Gino – zal samen met zijn gasten – de King laten herleven met klassiekers die met de hulp van de teksten op een groot scherm, naar hartenlust kunnen worden meegezongen. Beleef deze avond mee voor maar € 15,= terwijl u daar meteen een goed doel mee steunt. Bestel snel kaarten via onderstaand formulier.

De opbrengst van deze dag komt ten goede aan Ride4Kids.
Een stichting die zich hard maakt om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar energiestofwisselingsziekte bij kinderen.
‘…Iedere week worden in Nederland, 1 à 2 kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte. Van deze kinderen sterft 50% voor de leeftijd van 10 jaar, 75% wordt nooit volwassen…’.  Een behandeling bestaat niet. Dit is onacceptabel! Zie www.ride4kids.nl

Download de ‘Goes zingt Elvis’ posters:

JPG

(2 op A4)