Goes zingt Elvis Bevestiging

Dank voor uw bestelling!

Lions logo

De bestelde kaarten liggen op 5 mei vanaf 19.15 uur voor u klaar bij de ingang van Café Baarends (achterzijde)
Maak het bestelbedrag (à € 15,= per kaart) over op onze bankrekening NL82 INGB 0666 2122 95. o.v.v. ‘Goes zingt Elvis’.
Contant afrekenen kan natuurlijk ook.

De zaal voor de optredens (met groot scherm voor de meezingteksten) gaat zaterdag 5 mei om 19.30 uur open.
Maar vooraf zijn er al tal van activiteiten.

• Zo start er om 15 uur al een Elvis ruilbeurs.
  • Is er een Fan’s meeting place
  • Staat er een kraam van Elvis Presley Society België
  • Worden er echte Elvis Burgers gebakken.

Toegang tot deze activiteiten is gratis…

De opbrengst van deze dag komt ten goede aan Ride4Kids.
Een stichting die zich hard maakt om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar energiestofwisselingsziekte bij kinderen.
‘…Iedere week worden in Nederland, 1 à 2 kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte. Van deze kinderen sterft 50% voor de leeftijd van 10 jaar, 75% wordt nooit volwassen…’.  Een behandeling bestaat niet. Dit is onacceptabel! Zie www.ride4kids.nl