Zeeuw Leeuw Autorit Bevestiging

Dank voor uw inschrijving!

Lions logo

Maak het totaalbedrag over op onze bankrekening NL82 INGB 0666 2122 95 ten name van Lionsclub Borsele o.v.v. het kenteken.

Zodra we uw betaling binnen hebben ontvangt een startnummer en informatie over verder invulling van de Zeeuw Leeuw Autorit 2019.

Een bevestiging van uw aanmelding wordt per e-mail naar u verstuurd.

Met uw deelname steunt u:

Een stichting die zich hard maakt om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar energiestofwisselingsziekte bij kinderen.
…Iedere week worden in Nederland, 1 à 2 kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte. Van deze kinderen sterft 50% voor de leeftijd van 10 jaar, 75% wordt nooit volwassen…’.
Een behandeling bestaat niet. Dit is natuurlijk onacceptabel!
Zie www.ride4kids.nl »
Iedere eerste zondag van het jaar organiseert Lionsclub Borsele de Promotie Paardensport Gehandicapten bij Manage De Kroo in Nieuw-en Sint Joosland. Paardensport voor deze groep mensen  is meer dan alleen maar paardrijden; het is een belangrijke therapie. Zo worden spieren gestimuleerd die anders niet of nauwelijks aan bod komen en het bevordert de evenwichtsreacties. Lees meer »